Meciul cu Brasovul a si inceput!

joi, 17 septembrie 1998, 23:00
2 MIN
 Meciul cu Brasovul a si inceput!

Imaginile difuzate de TVR miercuri seara in care se arata cum era masurata inaltimea portii de pe stadionul din Madrid dupa incidentul din sezonul trecut precum si faptul ca la meciul Rocar – FC Brasov arbitrul Huzu a masurat inaintea partidei si dimensiunile careurilor trebuie sa puna serios pe ginduri conducerea clubului din Copou in perspectiva meciului de mare incarcatura care va avea loc simbata viitoare. Mai ales ca, in adevaratul razboi psihologic care se va duce cu siguranta intre Iasi si Brasov oaspetii pot sa speculeze orice gafa a iesenilor.
Daca pina acum s-a pus patura pe tambal in ceea ce priveste dimensiunile portilor de pe stadionul Emil Alexandrescu macar inaintea unui meci de asemenea importanta trebuie ca totul sa devina OK. Despre ce este vorba? De mai multa vreme se intentioneaza ca inaltimea buturilor de pe terenul din Copou, care acum au 14 si respectiv 12 centimetri mai putin, sa fie adusa la regulamentara cota de 2,44 metri, insa lucrurile au tot taraganat. Daca dorita reducere a dimensiunii terenului (care avantajeaza teoretic gazdele) poate fi aminata daca se doreste deoarece suprafata de joc este in limite regulamentare, remedierea dimensiunilor portii trebuie urgentata. Mai ales ca nu se stie daca brasovenii, care au destui oameni hirsiiti in fotbal care stiu sa exploateze astfel de chichite, nu vor sti sa profite de pe urma actualei hibe a iesenilor care a trecut neobservata pina acum.
Un alt aspect demn de luat in seama, in afara de intrarea in linia regulamentului, ar mai fi si faptul ca actualele suturi care trec putin peste poarta sau lovesc bara transversala (si au fost destule in meciurile de acasa!) ar putea lesne deveni goluri. Si cum gazdele suteaza, cel putin teoretic, mai mult la poarta, readucerea barelor la cota normala ar avantaja in primul rind pe FCM Poli. Cine are urechi de auzit sa auda! (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii