Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, urmariti penal pentru dezafilierea Universitatii Craiova

sâmbătă, 22 octombrie 2011, 12:11
1 MIN
 Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, urmariti penal pentru dezafilierea Universitatii Craiova

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sunt urmariti penal pentru abuz in serviciu. DNA a deschis dosarul in urma reclamatiei facute de Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova. Mititelu acuza Comitetul executiv al FRF ca a dezafiliat abuziv Universitatea, inainte de startul actualei stagiuni.

Intr-o interventie la Antena 3, Dumitru Dragomir a confirmat informatia, precizand ca a primit citatia de la DNA in urma cu doua saptamani: "Trebuie sa ma duc la DNA joia viitoare. Stiu ca sunt cercetat penal, dar ce – asta inseamna ca sunt si vinovat? Ne-a reclamat Mititelu care a distrus Universitatea Craiova, iar acum distruge tot fotbalul romanesc".

Comitetul executiv al FRF a dezafiliat Universitatea Craiova inainte de startul campionatului, motivandu-si decizia prin gestul patronului Mititelu de a fi actionat institutia intr-o instanta civila, intr-un litigiu anterior. Conform normelor FIFA, cluburile de fotbal trebuie sa isi rezolve litigiile in comisiile sportive, ceea ce – spune FRF – Universitatean Craiova nu a facut. 

Adrian Mititelu a publicat saptamana trecuta un document din care reiese ca actiunea pentru care a fost dezafiliat fusese inaintata impotriva antrenorului Victor Piturca, si nu impotriva Federatiei. (Hotnews)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii