Ne intilnim la toamna

vineri, 04 iunie 1999, 23:00
2 MIN
 Ne intilnim la toamna

Astazi, FCM Poli Iasi va putea fi urmarita pentru ultima data la lucru in acest sezon pe teren propriu. Dupa un sezon foarte agitat, asa cum de altfel au fost majoritatea celor derulate in ultima perioada, iesenii se gindesc deja la vacanta. Si cum o vacanta fara ceva bani in buzunar nu se cheama vacanta, "alb-albastrii" vor incerca sa mai treaca macar pe hirtie inca o prima de joc in dreptul lor pentru ca de incasat acesti bani nici nu poate fi vorba in conditiile existente la ora actuala la club. Sarcina pare a fi facila la prima vedere, in fata unei echipe condamnate la retrogradare cum este Nitramonia, iesenii putindu-se gindi chiar sa faca scor, imbunatatirea golaverajului putind sa urce echipa in clasament. De altfel, si traditia sugereaza ca Poli nu prea are complexe fata de fagaraseni in campionatul trecut Poli invingind in Copou cu 7-0. In ecuatia jocului ar mai trebui, cel putin teoretic, sa intre si o dorinta de razbunare, dupa ce anul trecut chimistii s-au salvat de la retrogradare ca urmare a "indulgenetei" iesenilor, rasplata din acest sezon a fost victoria din tur cu 4-2 a echipei antrenate pe atunci de Nistor Vaidean, o victorie care practic a pus punct viselor la locul 1 a iesenilor. In ceea ce priveste situatia lotului de jucatori iesean, in afara lui Urdaru, astazi va lipsi iarasi Paraschiv (pentru a treia oara consecutiv datorita delegarii la arbitrarea meciurilor de Divizia C), celelalte solutii pentru acoperirea flancului central al apararii, Petrache si Gheban fiind nesigure datorita unor usoare accidentari.
Referitor la Nitramonia, convulsiile prin care a trecut societatea care sustinea echipa de fotbal s-au simtit si echipa (desi si-a facut "datoria" fata de "sefa" FC Brasov) nu a reusit sa reziste destramind "cvintetul" brasovean care a facut legea in serie. Mai mult acuzatiile aparute vizavi de meciul cu Tractorul Brasov au complicat si mai mult situatia gruparii "pastorite" de fratele deputatului Lepsa.
Nitramonia, la care evolueaza si fratele rapidistului Ganea, a innoptat aseara la Tirgu Frumos.
Formatiile probabile: Poli – Cimpeanu – Gavrilescu, Cojocaru, Petrache – Serban, Botan, Matinca, Ionescu, Bordeanu – Corjan, Puscas. Nitramonia – Ginga – Constantinescu, Fatu, Popa, Rusu – Stinga, Cristescu, D. Ganea, Balasz – Chiric, Mitric.
Celelalte meciuri ale etapei: Laminorul Roman – Dacia Braila (3-0); Petrolul Moinesti – Cimentul Fieni (1-2); Dunarea Galati – Sportul Studentesc (0-0); Midia Navodari – Chindia Tirgoviste (1-2); FC Brasov – Metrom Brasov (2-0); Precizia Sacele – Tractorul Brasov (1-1); Rocar Bucuresti – Rulmentul Alexandria (0-1); Poiana Cimpina – Gloria Buzau (1-0) (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii