Onofras, luat la ochi

luni, 14 februarie 2000, 00:00
2 MIN
 Onofras, luat la ochi

Simbata seara, la capatul unui drum istovitor dar lipsit de evenimente neprevazute, fotbalistii de la FCM Poli au ajuns in Iasi, dupa ce in ultima perioada cartierul general al gruparii din Copou a fost in Italia, acolo unde "alb-albastrii" au participat la turneul Norcia Winter Cup 2000. Concluziile acestei perioade de pregatire au fost trase de presedintele iesenilor, Costel Radeanu: "Echipa, serios remaniata in aceasta vacanta, avea nevoie de un astfel de turneu puternic in care sa se poata roda. Conditiile au fost excelente, masa fiind calculata la calorii, cazarea fiind si ea pe masura dupa o prima zi nereusita; de asemeni terenul de antrenament si de joc au fost printre cele mai cautate din zona. Echipa a avut si liniste fiind singura care a stat in Arquanta. Absolut toata lumea a fost foarte multumita asa ca nu putem spera decit ca acumularile se vor simti in campionat".
Tot optimist in privinta viitorului echipei este siantrenorul principal Leonida Nedelcu: "Sincer sa fiu, totul a fost peste asteptarile mele. Echipa a inceput sa se lege, noile achizitii simtindu-se, Medeleanu impresionind cel mai mult. Ma bucura si forma tinerilor, Onofras, Basascu, Fieraru jucind foarte bine. Gavrilescu, care va fi sigur pina in vara al nostru, s-a miscat si el foarte bine. Una peste alta, abia asteptam sa-i bucuram pe spectatorii ieseni, evolutia din Italia dind sperante serioase pentru viitor".
Evolutia lui Onofras l-a "aruncat" deja in ochii mai multor echipe, Astra Ploiesti curtindu-l serios pe iesean care, dupa unele surse, ar putea fi testat in vara de o echipa din China. Un alt jucator care a intrat in vizorul impresariloreste juniorul Vintila, el semnind la intoarcerea in tara un contract cu Florin Iacob.
Fotbalistii ieseni au primit liber pina marti, in dupa amiaza zile de miine urmind a avea loc primul antrenament al perioadei "post-Norcia". (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii