Operatiunea Bistrita

miercuri, 13 august 2008, 22:48
3 MIN
 Operatiunea Bistrita

Politehnica Iasi pleaca astazi spre Bistrita unde va disputa, miine, partida cu Gloria, din etapa a patra a Ligii I de fotbal. Componenta delegatiei iesene va fi stabilita dupa sedinta de pregatire din cursul diminetii, moment in care antrenorul Ionut Popa va decide care sint jucatorii care nu vor fi in primii 18. Cert este ca in aceasta situatie se va afla Onut, ce este accidentat in continuare. La capitolul debuturi ar putea aparea Ignatov, macedoneanul, care s-a recuperat dupa accidentare, fiind anuntat ca va face deplasarea in Ardeal.

Pe linga gasirea unei formule de joc optima, oficialii Politehnicii au si o alta preocupare, modul in care va fi condusa partida. "La «Recursul Etapei» am vazut ca nici una dintre fazele litigioase ale meciului cu Steaua nu a fost judecata in favoarea noastra. Sint tare curios ce va fi la Bistrita" a spus presedintele gruparii iesene, Sorin Boca, intr-o conferinta de presa. Pe aceeasi tema a marsat si antrenorul Ionut Popa: "Am spus-o si o repet. Nu vreau sa fim prostii nimanui. In trecut am fost dezavantajati la Bistrita, nu mai vorbesc de primele trei etape. Sint tare curios ce va fi acum, mai ales ca se intilnesc doi antrenori care cer corectitudine. Sa vedem care din noi va avea piedici!".

Ambii oficiali amintiti nu au ascuns faptul ca spera in obtinerea unui rezultat favorabil, antrenorul motivind: "Echipa are un tonus ascendent in aceasta saptamina. Sper ca faptul ca am lucrat mult tactic in aceasta saptamina sa se simta".

La meciul de miine, Poli nu va sprijini deplasarea galeriei. Cel putin acesta a fost anuntul lui Boca, ce a motivat: "Decizia sprijinirii galeriei o vom lua de la meci la meci. La Bistrita nu ii vom ajuta pentru ca nu am uitat amenda primita in urma comportarii lor de anul trecut, de la Buzau, amenda pe care inca nu au platit-o, asa cum au promis, cit si faptul ca am jucat cu portile inchise cu Vasluiul tot din cauza lor".

"Scrieti cu litere mari: Ciobanu e caracter!"

Popa s-a referit in conferinta de ieri si la situatia lui Radu Ciobanu, care a plecat in aceasta saptamina la Stiinta Bacau. "Am citit pe niste site-uri ca unii anonimi l-au facut blatist si m-am gindit atunci ca toti timpitii au dreptul de a spune ceva. In cei trei ani in care a stat la Poli, Radu a ajutat enorm echipa, dind dovada ca este un caracter mare. Si va rog sa scrieti cu litere mari asta! A facut multe la nivelul vestiarului si, in plus, nu mi-a cerut niciodata vreo explicatie atunci cind era rezerva sau nu era inclus in lot. Altul, la virsta si la experienta lui, sigur ar fi strimbat din nas" a spus tehnicianul, care a explicat ca e normal ca jucatorul sa fie lasat sa plece gratis: "Si Ciobanu si Silvasan au venit gratis, asa ca a fost omeneste faptul ca i-am lasat sa plece cum au venit".

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii