„Pleaca, Mirceo!”

marți, 22 iulie 2008, 20:59
1 MIN
 „Pleaca, Mirceo!”

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, intr-un interviu publicat in numarul de ieri al cotidianului Gazeta de Sud, ca Valentin Ceausescu i-a cerut de doua ori sa fuga din tara inainte de 1989, pentru ca in fotbalul romanesc sa ramina doar Steaua.

Reporterul cotidianului craiovean l-a intrebat pe Lucescu daca, intr-adevar, Dinamo a distrus "Craiova Maxima" asa cum a sustinut, acum doi ani, in ProSport, fiul fostului dictator, care a mai afirmat ca el a mers la Steaua pentru a "proteja aceasta echipa sa nu aiba soarta Craiovei, distrusa de Dinamo".

Lucescu a raspuns ca nu a stiut de aceasta afirmatie a lui Valentin, dar a afirmat: "Ii reamintesc doar lui Valentin Ceausescu ca mi-a cerut de doua ori sa fug din Romania, ca sa ramina in fotbal doar Steaua, ca era echipa familiei. Sint destule amanunte din acei ani pe care, probabil, cei de acum nu au de unde sa le cunoasca. Eu tineam foarte mult la Craiova. De la Universitatea l-am luat la Dinamo pe Ilie Balaci, dar cind Ilie nu mai era la Craiova, fusese obligat sa plece la Scornicesti. Era intr-o situatie disperata, accidentat la genunchi, mai avea si probleme familiale. Aveam nevoie de imaginea si popularitatea lui Balaci la Dinamo", a spus Lucescu. (MEDIAFAX)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii