"Vasluiul a vrut sa ne vinda echipa!"

marți, 02 aprilie 2002, 23:00
2 MIN
 "Vasluiul a vrut sa ne vinda echipa!"

Emisiunea Fair Play, difuzata in fiecare luni la Radio Nord Est, a avut un nou invitat de marca, vicepresedintele CJ Iasi, Mihail Gabriel Popescu, membru in Consiliul de Administratie al CS Poli Unirea. Oficialul amintit a facut in cadrul emisiunii de luni o afirmatie-soc: "Domnul Strungariu, patronul formatiei din Vaslui, ne-a facut inca de anul trecut propunerea sa vinda Iasului echipa. Cum noi am refuzat acest lucru, virnd sa ajungem in B prin forte proprii,
l-am indirjit si de aceea cred ca se lupta asa de tare pentru a invinge de unul singur un Iasi intreg". Popescu a mai spus ca este convins ca Poli va promova: "Tot noi vom cistiga lupta. Oricum, daca vom pierde pina la urma, cred ca la Vaslui va fi ca la Baia Mare si se va vinde locul".
In privinta preluarii administrarii stadionului "Emil Alexandrescu" de catre RAJAC Iasi, vicepresedintele CJ a dat in repetate rinduri asigurari iesenilor ca aceasta masura nu va afecta pretul apei reci: "Cind se va scumpi, apa rece se va scumpi doar din alte cauze, economice, si nu din cauza preluarii administrarii stadionului. Fonduri pentru repararea arenei din Copou ce poarta numele marelui om care a fost Emil Alexandrescu vor veni din alte surse de finantare, pe care deja le-am identificat".
Dupa ce a mentionat ca apreciaza atasamentul iesenilor fata de Poli, lucru dovedit si simbata, la meciul de la Negresti, Mihail Popescu nu s-a sfiit sa critice prestatia echipei in acea intilnire: "Degeaba tot dam vina pe arbitru. Noua ne-a anulat un gol, lor nu le-a dat un 11 metri. Am jucat slab, lucru recunoscut si de Vasile Simionas. Personal am fost dezamagit cel mai tare de evolutia lui Cimpeanu, care nu avea voie, la experienta lui, sa ia un asemenea gol si a lui Brighiu, care a stat numai cu spatele la poarta. Daca jucam cum am facut-o cu Birladul nu putea sa ne opreasca nimeni". (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii