Asociația Culturală AltIași recrutează 4 tineri pentru ”InterActive EuroCulture”

vineri, 26 septembrie 2014, 19:40
1 MIN
 Asociația Culturală AltIași recrutează 4 tineri pentru ”InterActive EuroCulture”

Asociatia Culturala AltIasi cauta 4 tineri care sa se alature in perioada 23 octombrie – 2 noiembrie schimbului international de tineri ”InterActive EuroCulture”, proiect finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus+.

Evenimentul, care va avea loc la Iasi, are ca grup tinta 25 de tineri din 5 tari diferite si este realizat in parteneriat cu organizatii non-guvernamentale din Cehia, Turcia, Grecia si Italia. Schimbul de tineri ”InterActive EuroCulture” isi propune sa abordeze conceptul de Capitala Culturala Europeana prin punerea in comun a trei subiecte distincte: cultura, cetatenia europeana si voluntariatul.

Aceste trei teme vor fi abordate pe parcursul a 10 zile de invatare non-formala prin vizite de studiu la organizatii si institutii publice din domeniul cultural, dezbateri legate de tendinta de europenizare a culturii sau seminarii in care participantii vor avea rolul de manageri culturali si vor organiza evenimente culturale in Iasi.

Proiectul este dedicat tinerilor interesati de dezvoltarea comunitara, dezvoltare culturala, cultura in general sau cetatenie activa (mai multe informatii gasiti in infopack). Schimbul de tineri este pentru tine daca:

1. ai intre 18 si 30 de ani;

2. esti dornic sa explorezi cultura ieseana impreuna cu tineri din alte 4 tari si sa traiesti o experienta a participarii active printr-un program zilnic de 8-10 ore de invatare non-formala;

3. esti dispus sa contribui si dupa incheierea proiectului la dezvoltarea culturala a Iasului.

Află mai multe de pe vreau.altiasi.ro
 

Comentarii