AVISSO sprijină campania „Un gest pentru o viaţă”. Puteţi contribui şi dumneavoastră!

miercuri, 30 martie 2016, 15:00
2 MIN
 AVISSO sprijină campania „Un gest pentru o viaţă”. Puteţi contribui şi dumneavoastră!

Compania AVISSO a decis să se implice alături de Salvaţi Copiii Iaşi în campania de fundraising „Un gest pentru o viaţă”. Aceasta îşi propune schimbarea statisticilor dureroase: „în fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8,8 la 1000 de copii născuţi vii în 2014, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe-suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante”.

Sunt alături de Salvaţi Copiii şi Campania Un gest pentru o viaţă din convingerea că numai unindu-ne forţele putem oferi copiilor şansa unui viitor. Împreună putem face posibilă creşterea ratei de supra­vie­ţuire a copiilor nou-născuţi oferindu-le o şansă la viaţă acestor fiinţe fragile care necesită o îngrijire specială. Ca mamă, consider că nimic nu este mai important decât asigurarea unui mediu sigur şi sănătos copiilor vulnerabili, lipsiţi de protecţie. Şansa la viaţă este dreptul fiecărui copil!” – Mirabela Miron, manager AVISSO

Campania se desfăşoară pe site-ul de fundraising „Galantom“ (http://salvaticopiii-iasi.galantom.ro/mirabelamiron) şi sunteţi invitaţi să faceţi o donaţie care să susţină campania „Un gest pentru o viaţă”. Salvaticopiii-iasi.galantom.ro este platforma de fundraising peer to peer care ajută la strângerea fondurilor pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Comentarii