Avocatul Striblea: Dacă era o bombă nucleară în geantă şi nu erau bani?

vineri, 20 martie 2015, 20:50
2 MIN
 Avocatul Striblea: Dacă era o bombă nucleară în geantă şi nu erau bani?

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că referatul procurorilor DNA în cazul prelungirii măsurii preventive pentru Elena Udrea este incomplet, aceştia publicând doar informaţiile în defavoarea fostului ministru.

„Acest referat este făcut de DNA. V-aţi putut imagina că DNA-ul a trecut doar ce i-a convenit din confruntările de ieri, doar nu vă aşteptaţi să ceară arestarea preventivă pe acele răspunsuri care sunt favorabile doamnei Udrea. Se consemnează tot şi confruntările au fost foarte lungi, sute de întrebări şi sute de răspunsuri, sunt convins că în referat, procurorii au scos din context doar ceea ce le conveneea. Aceste scurgeri pe surse de al DNA sunt în sensul în care acele informaţii le convin. Nu poţii să vii să spui: uite, am aceste informaţii care sunt în favoarea doamnei Udrea şi cer prelungirea arestării”, a declarat Marius Striblea.

Totodată, avocatul fostului ministru spune că acuzaţia de luare de mită formulată de procurorii DNA este bazată doar pe declaraţia lui Gheorghe Nastasia.

„Lucrurile sunt foarte simple: procurorii au stabilit că doamna Udrea a primit geanta cu bani doar prin declaraţia lui Nastasia. El spune simplu: am luat o geantă de la Gărdean pe care n-am deschis-o niciodată. L-a crezut pe Gărdean fără să se uite şi a plecat. Asta e acuzaţia de mită. Gărdean spune că i-am dat geanta lui Nastasia pentru el, nu pentru Udrea. Am făcut o glumă: dacă era o bombă nucleară şi până ajungea la minister sărea totul în aer? Dacă dvs consideraţi că astea sunt probe”, a continuat Striblea.

b1.ro

 

Comentarii