Cum scăpați cu ușurință de acarienii ascunși în saltea

marți, 09 februarie 2016, 10:13
1 MIN
 Cum scăpați cu ușurință de acarienii ascunși în saltea

Stim foarte bine ca somnul este foarte important pentru noi, insa uneori acest somn poate fi perturbat de microorganismele care se ascund adanc, in interiorul saltelelor pe care dormim. Deci, indiferent de tipul de saltea pe care o detii, cel mai important este sa stii sa o mentii cat mai curata.  

In timp ce dormim, corpul nostru transpira si elimina diverse toxine care pentru aceste microorganisme sunt o mana cereasca. Sa nu mai vorbim despre acarieni, acele vietati care se hranesc cu particulele de piele pe care le lasam seara de seara pe saltea. 

Tocmai din aceste considerente sunt sigur ca informatiile care urmeaza te vor interesa, intrucat sunt pe cale sa-ti divulg un secret. Iata mai jos cum poti sa scapi de aceste vietati din salteaua ta in mod cat mai natural. 

Veti avea nevoie de : 

1 cana de bicarbonat de sodiu (200 de grame) 

5-10 picaturi de ulei esential de lavanda 

1 borcan 

O sita de bucatarie 

1 Aspirator 

Mod de preparare: 

Adăugați peste bicarbonat picaturile de ulei de lavanda, amestecand usor. Dupa ce le-ati amestecat, puneti preparatul intr-o sita si incepeti sa cerneti pe toata suprafata saltelei. Datorita ingredientelor continute, toate microorganismele , inclusiv acarienii vor iesii la suprafata. 

Lasati preparatul sa actioneze timp de 1 ora, dupa care cu ajutorul unui aspirator, aspirati insistent salteaua. 

 

secretele.com

Comentarii