Generalul Stănculescu a lăsat moștenire casete cu mărturii despre revoluție

miercuri, 22 iunie 2016, 14:11
1 MIN
 Generalul Stănculescu a lăsat moștenire casete cu mărturii despre revoluție
Fostul general Victor Athanasie Stănculescu a lăsat moștenire mai multe documente, inclusiv casete, care dețin mai multe mărturii atât despre revoluția din 1989 , cât și despre perioada ce a urmat.

Potrivit avocatului său, Cătălin Dancu, aceste documente se găsesc în posesia unei persoane care deține și drepturile de autor pentru informațiile respective.

„Acea persoană care prin testament a fost mandatată de domnul general Stănculescu ca şi beneficiară a drepturilor de autor, să aibă puterea de a da publicităţii aceste casete, pe care chiar şi el le-a confirmat, şi pe care nu vor găsi doar memorii ale generalului Stănculescu, ci şi mai multe alte aspecte, şi vă spun clar că dintr-o ţinută extraordinară generalul Stănculescu nu a dorit să spună tot ceea ce ar fi putut să spună în cadrul acelui proces, pentru că situaţia era alta”, a declarat Dancu la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Fostul general Victor Atanasie Stănculescu, în vârstă de 88 de ani, a murit duminică, într-un cămin de bătrâni din judeţul Ilfov, după ce recent suferise un accident vascular cerebral.

realitatea.net

Comentarii