De Sănătate

Punem punctul pe știi

O franţuzoaică internată la Iaşi a mulţumit în scris medicilor ieşeni:„Aici e mai bine ca la noi“

Eleva Erasmus a fost internată la Spitalul de Copii. Scrisoarea a fost redactată de ea şi de profesorii ei.

vineri, 19 mai 2017, 01:50
1 MIN
 O franţuzoaică internată la Iaşi a mulţumit în scris medicilor ieşeni:„Aici e mai bine ca la noi“

O elevă originară din Franţa, venită în România printr-un program Erasmus la o unitate de învăţământ ieşeană, a trimis ieri către Spitalul de Copii „Sf. Maria“ o scrisoare de mulţumire adresată atât managerului spitalului, dr. Radu Terinte, cât şi medicilor, pentru felul în care a fost tratată zilele trecute când a necesitat îngrijiri de specialitate. 

Aceasta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) pe data de 16 mai, ulterior fiind transferată către Clinica de Cardiologie Pediatrică pentru investigaţii suplimentare. În urma perioadei petrecute în spital, atât aceasta, cât şi profesorii însoţitori s-au declarat mulţumiţi de cum au fost trataţi de cadrele medicale ieşene.

„Au dorit să ne mulţumească pentru că medicii s-au comportat exemplar, cu răbdare şi profesionalism, fiind de asemenea încântaţi de faptul că medicii au discutat în limba franceză atât cu pacienta, cât şi cu profesorii însoţitori. Mai mult, cetăţenii străini au fost entuziasmaţi şi de cum arată salonul în care a fost internată eleva, considerând că serviciile medicale primite sunt superioare celor din zona de unde provin, astfel că ne-au trimis o scrisoare de mulţumire“, a precizat dr. Tamara Solange Roşu, medic şef UPU şi purtător de cuvânt al unităţii medicale. 

 

 

Comentarii