Prima stagiune estivală de la Ateneul Tătărași începe pe ritmuri de chitară

duminică, 03 iulie 2016, 12:29
2 MIN
 Prima stagiune estivală de la Ateneul Tătărași începe pe ritmuri de chitară

Deşi în fiecare vară la Ateneul din Tătăraşi au avut loc evenimente culturale, anul acesta, lucrurile se organizează în contextul primei stagiune estivale de la această instituţie.

Vor fi 11 evenimente, iar stagiunea va fi deschisă pe 9 iulie de către George Leonte şi Andrei Vieru, doi chitarişti ieşeni. Concertul „Prietenia Chitarelor“ va începe de la ora 20, iar biletul costă 12 lei. Acelaşi preţ îl au de altfel toate spectacolele din stagiunea estivală.

„Detaşarea mea a fost semnată pentru încă şase luni, deci voi mai fi pe aici până în decembrie. Aceste trei luni au fost luni de probă, timp în care Ateneul a renăscut ca o pasăre din cenuşă. Anunţăm şi prima stagiune estivală, deoarece ne-am propus ca în fiecare săptămână să fie măcar un spectacol. În lunile iulie şi august vor fi 11 spectacole de teatru, muzică, stand up comedy etc. Vom fi cel de-al treilea teatru din Iaşi, după Naţional şi Luceafărul, şi facem anunţul prin care căutăm tineri actori, de până în 30 de ani. Nu contează dacă au jucat, important este să aibă talent. Acestora li se va face un contract pe perioadă determinată de doi ani, deoarece vrem ca o dată la doi ani să reînnoim trupa, iar absolvenţii de Teatru să aibă şansa, cel puţin la Ateneu, să-şi găsească un loc“, a declarat Andrei Apreotesei, directorul Ateneului Tătăraşi.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0741/279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

Comentarii