140 de poliţişti umblă prin Iaşi cu chitanţierele după cei fără mască

Se aplică peste 100 de amenzi pe zi.

vineri, 30 octombrie 2020, 02:50
1 MIN
 140 de poliţişti umblă prin Iaşi cu chitanţierele după cei fără mască

Zeci de ieşeni au fost amendaţi miercuri de către poliţişti în urma raziilor făcute în Iaşi, pentru sancţionarea celor care nu respectă măsurile de protecţie individuală. 

“La activităţile desfăşurate au participat peste 140 de politişti şi poliţişti locali, şi au fost verificate 134 de societăţi comerciale şi 67 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate peste 400 de persoane. În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 17.000 de lei, dintre care 72 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

De exemplu, un bărbat de 40 de ani a fost sancţionat contravenţional deoarece nu a purtat masca de protecţie în timp ce se deplasa pe strada Cuza Vodă din municipiul Paşcani, loc unde este obligatorie masca. De asemenea, un bărbat a fost sancţionat contravenţional deoarece nu a purtat masca de protecţie în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii