Accidentul din Uricani cu patru victime, produs de o actriță

vineri, 04 iunie 2021, 09:46
2 MIN
 Accidentul din Uricani cu patru victime, produs de o actriță

Tânăra care ar fi provocat accidentul de pe Centura Uricani este Loredana Bran, o actriță din Bacău. Aceasta se afla în mașină cu prietena ei, Olga Belei, care și-a pierdut cunoștința în momentul impactului puternic dintre Nissan, mașina în care se aflau cele două prietene, și un BMW.

 Accidentul dintre cele două mașini s-a produs miercuri seara în Uricani. Un martor aflat într-un autoturism din spatele Nissan-ului spune că Loredana Bran (FOTO DREAPTA) a accelerat puternic. ”Eram chiar în spatele lor la sensul giratoriu și după ce a făcut sensul, Nissan-ul a demarat în trombă și le-am pierdut urma. La un moment dat, le-am ajuns din urmă, iar ele făcuse accident, mașina lor fiind pe contrasens”, a explicat martorul.

Tânăra actriță ar fi încercat o depășire neregulamentară, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed și s-a ciocnit violent de autoturismul care circula regulementar din sens opus. Olga (FOTO STÂNGA), în vârstă de 30 de ani, este în stare gravă la spital după ce a rămas încarcerată, înturcât BMW-ul s-a izbit de partea din dreapta, a pasagerului.  Ea a suferit o politraumă – traumatism cranio-cerebral sever, iar Loredana, de 31 de ani, are fracturi la ambele membre inferioare și la membrul superior drept.

O femeie de 56 de ani  care se afla în dreapta șoferului din BMW a suferit mai multe contuzii, dar este în stare stabilă, iar șoferul BMW-ului a refuzat să fie transportat la spital. Mai multe echipaje SMURD și de Poliție au fost trimise la fața locului. Loredana Bran nu se afla pentru prima dată la volanul unei mașini pe străzile din Iași, întrucât aceasta a fost studentă la Universitatea Națională de Arte ”George Enescu” din Iași.

Citește și: IMAGINI: Patru răniți într-un accident la Uricani. O persoană inconștientă

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii