Acuzații grave la un spital din Iaşi: Mii de documente semnate în fals?

joi, 27 mai 2021, 14:31
1 MIN
 Acuzații grave la un spital din Iaşi: Mii de documente semnate în fals?

Acuze grave la adresa actualului manager al Spitalului Militar Iași: fostul manager, Corneliu Botez, susține că actualul manager, Aurelian Moraru, și-a falsificat actele care arată că este medic.

În acest timp, a semnat mii de decizii emise de comisia de expertiză a spitalului, fiind vorba despre documente medico-legale. Totodată, Aurelian Moraru nu figurează ca membru al comunității medicale în registrul național al Colegiului Medicilor, fiind obligatoriu ca orice medic care dorește să profeseze să fie înscris.

Corneliu Botez, fostul manager al Spitalului Militar, a precizat pentru „Ziarul de Iași” că a cerut mai multe puncte de vedere de la Colegiul Medicilor Iași, Colegiul Medicilor București și Colegiul Medicilor din România și că actualul manager, Aurelian Moraru, nu figurează ca medic înscris în niciunul dintre colegii.

„Noi nu am știut, vă dați seama ce surprinși am fost că el nu apare nicăieri ca identitate medicală, nu a practicat niciodată medicina, a avut doar funcții administrative. El semna și parafa, fără să aibă dreptul, decizii ale comisiei de expertiză, încadrări în grad de invaliditate, tot ce înseamnă expertize. Nu și-a închipui nimeni că poate să facă cineva așa ceva”, a declarat Corneliu Botez, fostul manager al Spitalului Militar.

Aurelian Moraru nu a putut fi contactat telefonic pana la aceasta ora, având telefonul închis.

Citiți mai multe detalii în ediția de vineri a "Ziarul de Iași".

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii