Cei 5 puşti care au încercat să dea o lovitură în Tg. Cucu nu au împlinit 18 ani

miercuri, 05 septembrie 2018, 20:58
1 MIN
 Cei 5 puşti care au încercat să dea o lovitură în Tg. Cucu nu au împlinit 18 ani

Cinci puştani care au reuşit să spargă un magazin din staţia de autobuz din Târgu Cucu, în noaptea de joi spre vineri, au fost identificaţi de către poliţişti. Tinerii au vârste sub 18 ani şi locuiesc în cartierele Canta şi Păcurari. 

Spargerea a avut loc în jurul orei 3 dimineaţa, iar cei cinci au fost surprinşi de către o patrulă de poliţie de la Secţia 4 Tătăraşi. Patrula era alcătuită din doi poliţişti, iar aceştia au pus mâna pe câte unul dintre cei cinci tineri.

Ceilalţi trei au reuşit să fugă însă au fost identificaţi zilele trecute. Tinerii au intrat în magazine prin forţarea uşii de acces, iar din interior au luat produse şi casa de bani, care a fost găsită de către poliţişti, lângă magazine, fiind aruncată în fugă de către unul dintre ei. „Poliţiştii au identificat cei cinci tineri care au forţat intrarea într-un magazin din municipiul Iaşi, în noaptea de 30 spre 31 august. Prejudiciul în acest caz a fost în valoare de 300 lei. Poliţiştii continuă cercetările“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz pentru infracţiunea de furt calificat.

 

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii