De Business

Punem punctul pe știi

Cel mai bogat român din Sillicon Valley pariază pe un viitor dominat de inteligență artificială. Ce spune despre România

vineri, 09 septembrie 2022, 08:56
1 MIN
 Cel mai bogat român din Sillicon Valley pariază pe un viitor dominat de inteligență artificială. Ce spune despre România

Unul dintre cei mai puternici români din Sillicon Valley, George Haber, pariază pe un viitor al omenirii dominat de inteligența artificială.

 

 

Afaceristul spune că România are oameni capabili să o ajute să facă un adevărat salt tehnologic, în anii care vin.

Cel mai bogat român din Sillicon Valley, George Haber susține, fără niciun fel de dubiu, că viitorul omenirii se va afla sub puterea inteligenței artificiale. Bărbatul este un orădean plecat, în urmă cu mulți ani, în Israel, și apoi stabilit în cel mai populat loc de pe lume cu firme de IT.

George Haber: „O forță imensă, care va ghida viitorul, este inteligența artificială, combinată cu foarte multe studii și experimente de a conecta creierul uman în cloud."

Haber consideră că tehnologia a luat-o, de mult, înaintea omului obișnuit. Trebuie doar canalizată în scopuri nobile.

George Haber: „Fiecare din noi, când ne ducem pe FB, ni se arată câte o reclamă care lucrează direct cu slăbiciunile noastre. Deci controlul tehnologiei asupra oamenilor se întâmplă, din păcate. Sperăm că putem să îl direcționăm, să fie un control constructiv și nu distructiv."

Mai mult, pe stirileprotv

Comentarii