Ciolacu atacă din nou: Congresul PNL a fost un focar de infecţie! Şi sanitar, şi moral!

marți, 28 septembrie 2021, 09:36
2 MIN
 Ciolacu atacă din nou: Congresul PNL a fost un focar de infecţie! Şi sanitar, şi moral!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, marţi, un nou atac la adresa preşedintelui Iohannis şi a liderilor PNL, încercând să obţină capital electoral pe fondul ultimelor evenimente generate de congresul PNL, unde au participat mii de liberali ignorând regulile de distanţare socială impuse de actuala situaţie pandemică.

Concret, Ciolacu publică o serie de fotografii de la congresul amintit, la care au participat 5000 de membri, în care se poate vedea cu uşurinţă că distanţarea socială, atât de promovată de autorităţi, nu există deloc. Fotografiile publicate de liderul social-democraţilor au fost însoţite de următorul mesaj:

“Pentru Iohannis şi slugile PNL – TU NU CONTEZI! Tu te chinui. Eşti cinstit. Ai bun-simţ. Respecţi reguli. Plăteşti facturi. Munceşti mult. Ai copii. Şi ţi-au închis iar şcoala! Iohannis şi lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui! Iohannis şi ai lui ţi-au rânjit în faţă şi ţi-au spus direct că TU NU CONTEZI! Au aliniat toate instituţiile statului – alea care pe tine te-au cocoşat cu amenzi!, pentru că nişte ultraşi cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească şi să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecţie! Şi sanitar, şi moral! Dar pentru a-l ţine, au schimbat legi peste noapte şi ţi-au ascuns ”strategic” 1.400 de cazuri COVID-19 doar în Bucureşti. Un “Festival al Sfidării Naţionale”, după ce anul trecut ţi-au ascuns morţii pentru a face alegeri. Te-au minţit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI! AJUNGE!

Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANŢA! Şi NU SUFERĂ să fie luaţi de proşti! E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democraţia şi domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Şi tu să nu te mai chinui! NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOŞI care au capturat statul! TU CONTEZI!”.

Sursa: epochtimes

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii