Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea: M-a șocat că unii colegii au uitat de Dragnea fix în ziua în care a fost condamnat. M-a surprins lipsa de caracter

luni, 24 iunie 2019, 11:27
2 MIN
 Codrin Ștefănescu deplânge soarta lui Dragnea: M-a șocat că unii colegii au uitat de Dragnea fix în ziua în care a fost condamnat. M-a surprins lipsa de caracter

Codrin Ștefănescu, apropiat al lui Liviu Dragnea, se declară șocat de lipsa de caracter a unor colegi din PSD, care "s-au delimitat instantaneu și au uitat" de Liviu Dragnea, după trimiterea acestuia la închisoare. El a mai spus, la RFI, că PSD nu a fost niciodată într-o situație atât de gravă ca acum.

Candidat la postul de secretar general al PSD la Congresul din 29 iunie, Codrin Ștefănescu, îndepărtat din aceeași funcție imediat după încarcerarea lui Dragnea, critică ”lipsa de caracter” a unor colegi de partid, care s-au delimitat instantaneu de Liviu Dragnea.

Întrebat dacă-l deranjează îndepărtarea unor oameni apropiați de Liviu Dragnea, Ștefănescu a răspuns: ”Nu putem vorbi despre oameni care au fost apropiați de Liviu Dragnea și oameni care au fost mai puțin apropiați, că și primul-ministru a fost apropiat de Liviu Dragnea, doar a fost propunerea lui de prim-ministru. Sunt oameni în Guvern care au fost apropiați de Liviu Dragnea, sunt oameni în partid, dintre președinții de organizații județene. Pe mine m-a șocat faptul că unii dintre colegii mei au uitat de Liviu Dragnea fix în ziua în care a primit condamnarea, s-au delimitat de un om care a avut un rol important în viața lor și inclusiv în viața lor politică instantaneu și asta m-a șocat, nu mi-a venit să cred lucrul ăsta. (…). M-a surprins lipsa de caracter a unor colegi de-ai mei apropiați, în ceea ce privește poziționarea lor față de situația în care se află Liviu Dragnea”.

Codrin Ștefănescu s-a ferit să spună clar dacă se referă și la Viorica Dăncilă: ”Nu dau nume astăzi, o să vorbesc la Congres despre lucrul ăsta”.

El mai spune că PSD nu a fost fost niciodată într-o situație atât de gravă ca acum și "nu reușește sub nicio formă să se pună pe picioare”.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă știe să țină partidul unit, cum a făcut-o Liviu Dragnea?, Ștefănescu a spus că el nu se simte "foarte în regulă" în momentul de față, în condițiile în care vede "câtă amărăciune, câtă supărare este în interiorul partidului, câtă frustrare s-a strâns, câte tabere și grupuri s-au făcut”.

De asemenea, el a afirmat că PSD ar trebui să aibă un candidat propriu la Președinție.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii