Dăncilă va discuta astăzi cu Toader despre recursul compensatoriu

miercuri, 16 ianuarie 2019, 10:41
1 MIN
 Dăncilă va discuta astăzi cu Toader despre recursul compensatoriu

Premierul Viorica Dăncilă va avea o întâlnire miercuri în jurul orei 12.00, la Palatul Victoria, cu ministrul Justiţiei Tudorel Toader au declarat surse politice. Cei doi vor discuta despre recursul compesatoriu.

„După cum ştiţi această lege a recursului compensatoriu a fost iniţiată de Guvernul condus de Dacian Ciolos şi cred că a fost o decizie neinspirată la acel moment. Mâine mă voi întâlni cu ministrul Justiţiei tocmai pentru a luă o decizie, care au fost efectele acestei legi astfel inmcat decizia noastră să reflecte realitatea în România şi lucrurile care s-au întâmplat să nu mai aibă loc. Nu pot să iau o decizie până nu vorbesc cu cei în domeniu”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Strasbourg.

Tudorel Toader a venit, marţi, cu precizări privind recursul compensatoriu şi prezintă traseul proiectului de lege, în concluzie subliniind că Ministerul Justiţiei nu a fost de acord cu modificările propuse deoarece a fost luat în considerare studiul de impact primit de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

mediafax.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii