Decorează-ți casa pentru noaptea dintre ani

joi, 29 decembrie 2022, 10:53
3 MIN
 Decorează-ți casa pentru noaptea dintre ani

Decoraţiunile pentru Revelion sunt surprinzătoare în fiecare an. Dacă sărbătoarea Crăciunului păstrează încă multiple elemente clasice ce ţin de tradiţii şi obiceiuri, decoraţiunile pentru Anul Nou sunt mult mai nonconformiste, extravagante, moderne, adaptate trendurilor sezonului, dar şi preferinţelor fiecăruia. 

Dar, spun designerii, pentru nostalgici, amenajarea casei pentru Anul Nou ar mai putea  păstra din atmosfera și căldura Crăciunului. Așa că albul, auriul și argintiul nu trebuie sa lipsească, aceste culori aducând strălucirea specifică aranjamentelor de Revelion. Dar lor li se poate adăuga roșu, violet și oricare altă culoare care vă va introduce în atmosfera specifică nopții dintre ani.

Lumânările, decorațiuni în stilul tău

Decorațiuni simple dar de efect se pot face din lumânări. Lumânările parfumate de decor sunt nelipsite, iar dacă dacă vă gândiți la un decor glam, atunci lumânările albe și elegante vor fi un element important pe masa ta de Revelion.

Acestea pot fi puse pe suporturi care emană o distincție discretă care va contribui la atmosfera de sărbătoare a acestei nopți. Chiar și baia o poți decora, punând lumânări colorate pe etajere.

Happy Handmade

Ei bine, în ultimul timp, decoraţiunile handmade nu doar că au devenit extrem de populare, dar au şi un preţ pe măsura celebrităţii. Partea bună este că, folosindu-ne de imaginaţie şi creativitate, le putem confecţiona noi înşine, iar în acest scop, o mulţime de tutoriale ne vin în ajutor. Cei care doresc un Revelion 2023 cu un look vintage, pot folosi cu succes tehnica şerveţelului –  acestea pot fi imprimate pe aproape orice obiect şi nu ne trebuie decât modelul dorit, alături de adeziv şi lac.

Recomandarea noastră este să le imprimaţi pe lumânările parfumate, pe vazele de flori, sticlele de şampanie şi chiar pahare. Cărţile vechi pot deveni obiecte de decor absolut superbe prin tehnica folded books şi, dacă tot vă aventuraţi pentru o astfel de decoraţiune, optaţi pentru ceva de sezon precum un „Happy New Year” sau un fulg de nea.

Classic Red

Roşul şi Revelionul fac casă bună împreună, mai ales dacă vă decoraţi casa în stil modern. Un buchet alcătuit din trandafiri roşii vă va scoate camera din anonimat, iar combinaţia de alb – negru cu o atingere intensă de roşu este una dintre cele mai stilate şi versatile pentru seri speciale.

Baloane, steluțe și bună dispoziție

Ce ar fi noaptea de Revelion fără prieteni lângă noi? Dacă sunteți organizatorii acestui eveniment atât de așteptat, ei bine, ați putea să vă surprindeți invitații ”decorând” încăperea în care vă veți distra cu baloane cu heliu de care să prindeți poze cu chipurile lor. Va fi nu numai o surpriză plăcută ci și un motiv de depănat amintiri.

Ornamente care nu trebuie să-ți lipsească

Nicio petrecere de Revelion n-ar fi completă fără crenguțele de vâsc prinse la intrarea în casă sau în camera în care are loc. Pregătește confeti, artificii și coifuri din hârtie colorată pe care stă scris anul care vine. Un perete poți să îl dedici noului an și să-l întâmpini cu urări în alb-negru, urmând ca evenimentele care vor urma să-ți coloreze viața în 2023!

 

Comentarii