EXCLUSIV: Ei sunt cei trei tineri care au violat şi tâlhărit o prostituată din Iaşi (VIDEO-FOTO)

joi, 23 septembrie 2021, 16:53
1 MIN
 EXCLUSIV: Ei sunt cei trei tineri care au violat şi tâlhărit o prostituată din Iaşi (VIDEO-FOTO)

Tinerii care au violat şi au tâlhărit o prostituată din centru Iaşului au fost arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile. Doi dintre ei sunt acuzaţi de viol, iar cel de-al treilea de complicitate şi tâlhărie. Este vorba despre trei fraţi din localitatea Bârnova. Ei se numesc: Cătălin Mihai Tilică, Ionuţ Andrei Tilică şi Marius Tilică. Unul dintre ei are 21 de ani (n.r.-cel care poarta ochelari), iar ceilalti doi sunt trecuti de 30 de ani. Tanarul de 21 de ani ar fi fost initiatorul faptelor reprobabile. 

“Astăzi, 23 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, în comuna Bârnova, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 26 iulie a.c., doi tineri, prin exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o tânără.

Cititi si: Prostituată violată în centrul Iașului. Amenințată și furată de trei frați

Ulterior, aceştia i-ar fi sustras din locuinţă un telefon mobil, un televizor şi 600 de lei. Un al treilea tânăr ar fi fost complice la comiterea acestor fapte.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar patru persoane au fost conduse la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, trei dintre persoane au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore şi introduse în Arestul IPJ Iaşi”, arată autorităţile.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii