EXCLUSIV-VIDEO: Imagini cu tragedia de la Bălțați, unde un bărbat a fost spulberat de un autoturism

miercuri, 07 iulie 2021, 16:19
1 MIN
 EXCLUSIV-VIDEO: Imagini cu tragedia de la Bălțați, unde un bărbat a fost spulberat de un autoturism

Accidentul mortal a avut loc noaptea trecută și a fost surprins de camerele de luat vederi de la o casă din zonă. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

În imagini se poate vedea cum, la ora 02:00, azi-noapte, un bărbat de 43 de ani coboară dintr-un autocar care venea din străinătate și oprise să descarce niște bagaje pe marginea drumului. Călătorul se dă jos din autocar și traversează strada în fugă, moment în care este spulberat pur și simplu de un SUV care circula cu peste 150 de kilometri la oră, potrivit unor surse din poliție.

Șoferul autoturismului nici măcar nu oprește și își continuă drumul, iar victima a fost aruncată peste zece metri, pe șosea.

Victima este din comuna Țigănași și cel mai probabil venise din străinătate, de la muncă, și cel mai probabil a profitat de faptul că autobuzul a oprit pentru a descărca bagajele și a coborât ca să își facă nevoile. Potrivit unor surse ale jurnaliștilor "Ziarului de Iași", polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident, după ce au ridicat mai multe filmări de pe drumul european.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii