FOTO – Un tânăr de 19 ani a fost strivit de un compactor. El a alunecat sub utilaj

sâmbătă, 11 septembrie 2021, 11:07
1 MIN
 FOTO – Un tânăr de 19 ani a fost strivit de un compactor. El a alunecat sub utilaj

Lungociu Nicolae-David, în vârstă de 19 ani, a fost angajat de aproximativ 3 luni în cadrul societăţii S.C. CALCARUL S.A. POJORÂTA, ca muncitor necalificat cu atribuţii de şofer şi deservent utilaj. Societatea în cauză desfăşoară activităţi de modernizare a drumului judeţean DJ 177E, pe raza localităţii Slătioara, comuna Stulpicani.

În cursul zilei de joi, 9 septembrie, angajaţii societăţii efectuau lucrări de turnare a unui covor asfaltic pe banda dreapta de circulaţie, în sensul de mers către Codrii Seculari, bandă care era închisă circulaţiei publice, prin indicatoare de presemnalizare şi semaforizare corespunzătoare. Circulaţia vehiculelor se desfăşura alternativ, pe un singur sens. Tânărul era deservent pe un cilindru compactor de 4 tone şi desfăşura activităţi de compactare mecanizată a asfaltului proaspăt turnat. În jurul orelor 14.40, în timp ce efectua activităţile specifice de compactare a asfaltului, a alunecat de pe utilaj, fiind prins şi strivit de cilindrul compactor din faţă.

La sosirea echipajului SMURD, Lungociu Nicolae-David nu prezenta semne vitale, constatându-se astfel decesul. Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii