De Business

Punem punctul pe știi

Hidroelectrica a început să emită facturile de regularizare! Clienții care vor primi o parte din bani înapoi

sâmbătă, 02 septembrie 2023, 09:02
1 MIN
 Hidroelectrica a început să emită facturile de regularizare! Clienții care vor primi o parte din bani înapoi

Hidroelectrica a început să emită facturile de regularizare. Documentele cu sold negativ nu au cod de bare. Este vorba despre facturile de regularizare pentru certificatele verzi, aferente anului 2022.

”Hidroelectrica a început să emită facturile de regularizare pentru certificatele verzi pentru anul 2022. Facturile cu total negativ (bani de recuperat de la Hidroelectrica) nu au cod de bare”, anunță reprezentanții unui grup de pe o rețea socială dedicat clienților marilor companii de energie.

”Aceste facturi de regularizare pentru certificatele verzi sunt ceva normal și au fost emise și de către foștii dumneavoastră furnizori. Facturile cu sold negativ (pe minus) nu vor avea cod de bare. Trebuie plătite doar facturile cu sume pozitive, implicit veți găsi codul de bare trecut pe factură”, explică aceștia.

Anunțul a fost confirmat și de Hidroelectrica.Companiile de energie electrică sunt obligate să emită astfel de facturi pentru perioada în care clientul este în portofoliu, potrivit antena3.ro.

Comentarii