Iașul va fi promovat la vestitul Târg Expo-Real din Munchen din această toamnă

luni, 25 iunie 2018, 01:56
1 MIN
 Iașul va fi promovat la vestitul Târg Expo-Real din Munchen din această toamnă

O delegaţie a Consiliului Judeţean (CJ), în frunte cu şeful instituţiei, va participa, în luna octombrie, la Târgul Expo-Real din Munchen. Preşedintele CJ, Maricel Popa, va fi însoţit de doi angajaţi pe care îi va alege chiar el. Costurile deplasării se ridică la aproape 24.000 euro.

Târgul de la Munchen este recunoscut ca cea mai mare platformă europeană de business pentru sectorul imobiliar şi investiţional, potrivit reprezentanţilor CJ. La acest târg se înre­gistrează anual peste 39.000 de participanţi din 77 de ţări.

CJ va promova oferta Iaşului în cadrul standului României, principalele obiective de investiţii ce vor fi prezentate fiind Transagropolis, Centrul intermodal regional de transport, Centrul regional de transfer tehnologic în agricultură şi zootehnie, Aeroportul Iaşi, parcul industrial de la Leţcani şi Centrul regional de transfer tehnologic.

În cadrul standului României, îşi vor prezenta ofertele 12 companii sau instituţii publice. În acelaşi timp, la târg va avea loc şi conferinţă pentru promovarea României ca destinaţie investiţională. Expo-Real se va desfăşura în perioada 8 – 10 octombrie, iar deplasarea delegaţiei ieşene va fi aprobată în şedinţa de plen a CJ de miercuri.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii