Imagini de groază la o cameră de tortură. Rușii le-au scos dinții și coroanele de aur ucrainenilor. Un bărbat, îngropat de viu

miercuri, 05 octombrie 2022, 20:36
1 MIN
 Imagini de groază la o cameră de tortură. Rușii le-au scos dinții și coroanele de aur ucrainenilor. Un bărbat, îngropat de viu

În ceea ce Ministerul ucrainean al Apărării a numit un mini Auschwitz, o cameră de tortură dintr-o localitate din Harkov, polițiștii au găsut rămășițele unei victime care a fost îngropată de vie și o cutie plină de dinți și coroane de aur și argint smulse de la ucrainenii torturați.

„O cameră de tortură din Pisky-Radkivski. 2 fotografii. O mască de gaze care a fost pusă pe capul unei victime care a fost acoperit cu cârpe și îngropată de vie. Și o cutie cu coroane de aur. Un mini Auschwitz”, scrie Ministerul Apărării pe Twitter, preluat de hotnews.ro.

„După eliberarea satului Pisky-Radkivski, locuitorii locali au raportat Poliţiei că în subsolul uneia dintre case erau ţinuţi prizonieri – locuitori locali, soldaţi ATO şOperaţiunea Antiteroristăţ şi prizonieri de război din cadrul Forţelor Armate ale Ucrainei”, a declarat Serhiy Bolvinov, şeful Departamentului de investigaţii al Poliţiei Naţionale din regiunea Harkov, într-o declaraţie pe Facebook.

Dovezile torturilor îngrozitoare la care au fost și sunt supuși ucrainenii de către ruși par să nu se mai termine.

În prima parte a lunii septembrie, după ce ucrainenii au eliberat Harkovul, Lesia Vasilenko, membră a parlamentului ucrainean, spunea că rușii au lăsat în urmă corpuri decapitate ale militarilor ucraineni.

Comentarii