Junimea-Scriptor: ziua poetului Cezar Ivănescu, aniversată azi în Parcul Copou

joi, 06 august 2020, 01:50
2 MIN
 Junimea-Scriptor: ziua poetului Cezar Ivănescu, aniversată azi în Parcul Copou

Clubul „Junimea-Scriptor” se va întâlni cu publicul ieşean iubitor de literatură astăzi, de la ora 16.16, în Parcul Copou, în spaţiul din faţa noului sediu al instituţiei.

 Invitatul special al acestei ediţii este primarul Mihai Chirica, amfitrionii întâlnirii fiind Simona Modreanu şi Lucian Vasiliu. Cu această ocazie va avea loc şi inaugurarea Librăriei „Cezar Ivănescu”, fiind sărbătorită totodată şi Schimbarea la Faţă, şi ziua poetului Cezar Ivănescu, fost director al Editurii „Junimea”. Celor prezenţi li se va prezenta numărul 7-8 al revistei Scriptor, precum şi Catalogul Junimea. Totodată, programul întâlnirii cuprinde şi o serie de semnale editoriale, cu cărţi apărute recent la „Junimea”. Astfel, se va vorbi despre „Comunitatea artiştilor”, carte semnată de Adrian Alui Gheorghe, „Biblioteca din Parla”, semnată de Eugen Barz, de „Apokalyptic”, scrisă de Cătălin Boghiu, de „Echipa de şoc şi Gânditorul” a Cristinei Chiprian, sau de „Gheorghe Banu. Portret într-o galerie”, semnată de Silvian Florea.

De asemenea, se va prezenta şi cartea Cristinei Hermeziu, „Între timp îţi vezi de viaţa ta”, „Confesiuni farmecologice”, semnată de Ostin C. Mungiu, „Poveşti din tabloul unei femei” de Lucia-Gabriela Munteanu, dar şi „Efectul îndelungat al pasiunilor de tinereţe” semnată de Adrian G. Romilă. Cei care doresc să participe la manifestare, sunt rugaţi de organizatori să poarte mască de protecţie şi se recomandă evantai sau umbrelă, în funcţie de vreme. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii