LIVE: Petru Movilă, şeful PMP Iaşi, anunţă astăzi candidaţii la Primărie şi Consiliul Judeţean

miercuri, 12 august 2020, 10:00
1 MIN

Deputatul Petru Movilă, şeful Partidului Mişcarea Populară filiala Iaşi, susţine astăzi o conferinţă de presă cu ocazia căreia anunţă candidatul partidului la primăria municipiului Iaşi. 

Din partea PMP Iaşi va candida Dorina Isopescu, decanul Facultăţii de Construcţii, iar el va fi candidat la Consiliul Judeţean Iaşi, unde îl va înfrunta pe Costel Alexe de la PNL, pe Marius Bodea de la USR şi Maricel Popa de la PSD. La primăria municipiului Iaşi, actualul primar va avea de înfruntat trei doamne în competiţie, dar e foarte puţin probabil ca ieşenii să vadă în campania electorală o dezbatere, un talk-show Chirica-Gavrilă-Chichirău-Isopescu.

 "Nu avem parcări, nu avem spitale bine echipate, lipsesc multe lucruri pentru ca Iașul să fie un adevărat oraș european, a spus Dorina Isopescu în cadrul conferinței de presî organizate de PMP.

La rândul lui Petru Movilă a spus că mai multe proiecte necesare ieșirilor au fost doar motiv de dispută politică. El a dat exemplul Șoselei de Centură, Spitalului Regional de Urgență și Zonei Metropolitane – abia descoperită de politicieni – parcuri tehnologice și industriale.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii