Monstrul din Gropniţa: şi-a violat fiica de 20 de ani. A pândit momentul când soția nu era acasă

joi, 12 decembrie 2019, 02:53
2 MIN
 Monstrul din Gropniţa: şi-a violat fiica de 20 de ani. A pândit momentul când soția nu era acasă

Acesta a tăbărât în camera fetei, soţia lui nefiind acasă, şi folosind forţa a abuzat de ea. Cu câteva zile înainte fusese prins beat la volan

Un individ din satul Săveni, comuna Gropniţa, este cercetat penal după ce şi-ar fi violat fiica în vârsta de 20 de ani, după o beţie din care spune că nu îşi mai aminteşte mare lucru. Violul ar fi fost comis în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, atunci când Petrică Horlescu a ajuns acasă, beat criţă. Sesizând că soţia nu este acasă, a intrat în camera fiicei lui, în vârstă de 20 de ani, a lovit-o, apoi a violat-o pe pat. Tânăra i-a povestit apoi îngrozită totul mamei, iar aceasta a anunţat imediat Poliţia. „În noaptea de 28 spre 29 noiembrie, numitul H.P., prin constrângere şi folosirea forţei, a întreţinut mai multe raporturi sexuale neconsimţite cu fiica sa majoră, în imobilul unde locuiau împreună. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului“, se arată în rechizitoriul Parche­tului Hârlău.
 
Horlescu fusese prins cu zâteva zile înainte băut la volan de către poliţişti, prin comuna Gropniţa. Acesta a fost testat cu alcooltestul, şi se afla sub influenţa alcoolului, având un nivel peste limita legală. „Din probatoriul administrat până la acest moment procesual, rezultă suspiciunea rezo­nabilă că în noaptea de 24 noiembrie, orele 23.25, numitul H.P. a fost depistat în trafic, pe DJ 292, în comuna Grop­niţa, în timp ce conducea auto­turismul marca Skoda aflân­du-se sub influenţa alcoolului, respectiv 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform testului cu aparatul marca Drager Arze 0505“, mai arată procurorii. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii