Necazuri în zona centrală la Poli

marți, 11 septembrie 2018, 01:43
2 MIN
 Necazuri în zona centrală la Poli

 

Mihalache şi Mongongu au probleme musculare după testul în familie de joia trecută. Rus ar putea fi operat la menisc. Poli caută medic, deoarece Andrei Tohăneanu a plecat de la club. Andrei Cristea a devenit tată

Politehnica Iaşi a reluat ieri după amiază antrenamentele după ce, începând de vineri, de la prânz, fotbaliştii pregătiţi de Flavius Stoican au fost liberi. Echipa ieşeană pregăteşte în aceste zile partida cu “lanterna” clasamentului Ligii I de fotbal, FC Voluntari, care va avea loc duminică, în cadrul etapei a VIII-a.

Principala problemă înaintea disputei cu ilfovenii a apărut în zona centrală a terenului. “Din păcate, joi, după jocul în familie derulat în Copou, doi jucători s-au ales cu probleme musculare. Cedric Mongongu, care era într-o creştere şi spera ca în scurt timp să debuteze, a primit o lovitură puternică în muşchi, astfel că luni s-a antrenat separat. Vom vedea dacă se va recupera până duminică. În plus, Ovidiu Mihalache, care ratase ultima dispută oficială, cu Concordia Chiajna, din cauza unei accidentări, are iarăşi dureri la zona afectată. Asta deşi la examenul medical reieşise că întinderea musculară pe care o avusese era vindecată. Nici el nu s-a pregătit normal luni, va repeta analizele, să vedem ce se va întâmpla şi cu el” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie. Un alt jucător cu probleme este Laurenţiu Rus, care nu s-a antrenat ieri. “Laurenţiu are ceva la menisc. În aceste zile vom vedea dacă va trebui operat sau vom apela la un tratament care să amâne operaţia până în iarnă” a mai precizat Ambrosie. În schimb, Mădălin Mihăescu, fotbalist care a ieşit de pe teren în timpul partidei contra Concordiei Chiajna, din cauza unei accidentări, s-a refăcut, lucrând normal în prima zi a săptămânii. O altă absenţă de la antrenamentul de aseară a fost cea a căpitanului de echipă, Andrei Cristea, care a fost învoit o zi deoarece a devenit tată. La disputa de duminică, Stoican îl va avea la dispoziţie şi pe Ionuţ Cioinac, care a stat ultima etapă din cauza suspendării primite ca urmare a eliminării din duelul cu Dunărea Călăraşi, din runda a VI-a. 

Mai trebuie precizat că Poli a rămas fără medic, după despărţirea de Andrei Tohăneanu, astfel încât gruparea ieşeană caută un nou doctor.  Meciul dintre FC Voluntari şi Poli Iaşi, de duminică, va începe la ora 18:00.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii