O tânără a fost bătută, sluţită şi torturată fiindcă s-a uitat la un alt bărbat

miercuri, 12 mai 2021, 11:12
1 MIN
 O tânără a fost bătută, sluţită şi torturată fiindcă s-a uitat la un alt bărbat

Tranşarea disputele amoroase în cuplurile româneşti capătă dimensiuni de neimaginat pentru vremurile în care trăim. O tânără din localitatea Toflea a fost la un pas de moarte, după ce concubinul cu care trăieşte de 12 ani i-a aplicat, din gelozie, o corecţie demnă de Evul Mediu. Femeia a fost bătută, sluţită şi torturată, ajungând în stare gravă în mâinile medicilor.

Principiul "femeia trebuie bătută chiar fără motiv, că ştie ea de ce" pare să funcţioneze încă de minune în multe dintre cuplurile din mediul rural, unde corecţia fizică a partenerei de viaţă constituie "motorul" unei relaţii aşa-zis normale, înscrise într-un firesc neînţeles şi de neacceptat în zilele noastre. Şi dacă mai există şi o urmă de pricină, cu atât mai mult apar justificări pentru partenerii violenţi să îşi arate autoritatea.

Aşa s-a întâmplat într-un cuplu din localitatea gălăţeană Toflea, unde, zilele trecute, era cât pe ce să se producă o tragedie. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a plătit cu vârf şi îndesat participarea la un priveghi, unde a mers alături de partenerul său, de aceeaşi vârstă. Acolo, bărbatului i i-a părut că un alt participant i-ar fi "făcut cu ochiul" femeii sale, fapt care l-a înfuriat peste măsură. Ajunşi acasă, între cei doi a izbucnit scandalul, unul din care nu au lipsit actele de cruzime. Urmele acestora i-au îngrozit pe poliţiştii şi procurorii care aveau să tranşeze cele întâmplate în casa pe care concubinii o împărţeau de 12 ani.

Cititi materialul integral pe viata-libera.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii