Orban, întrebat dacă Iohannis i-a cerut să candideze la Primăria Capitalei: E o minciună gogonată

sâmbătă, 11 ianuarie 2020, 17:15
1 MIN
 Orban, întrebat dacă Iohannis i-a cerut să candideze la Primăria Capitalei: E o minciună gogonată

Premierul Ludovic Orban, întrebat. Sâmbătă, dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut să candideze la Primăria Capitalei, a spus că este ”o minciună gogonată”, ”o invenţie”. ”Nu are nicio legătură cu discuţiile dintre noi”, a spus Orban.

Premierul a fost întrebat, sâmbătă, dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut să candideze la Primăria Capitalei şi a spus: ”A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată, nu are nicio legătură cu discuţiile dintre noi şi chiar mă deranjează, sincer”.

Orban a precizat că totul nu este decât ”o invenţie”.

”Nu s-a discutat acest subiect”, a mai declarat Orban, precizând că ce s-a discutat la întâlnirea cu şeful statului a făcut public.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, că au convenit că cel mai bine pentru România este să fie organizate anticipate şi că ”ar fi util şi bine” ca alegerile parlamentare anticipate aibă loc simultan cu alegerile locale.

El a evitat să precizeze dacă va recurge la demisie pentru a declanşa procedura anticipatelor, variantă evocată de preşedinte în declaraţiile făcute joi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii