Purtătorul de cuvând al PSD și-a retras scuzele pentru jurnaliști. A șters postarea

joi, 27 august 2020, 10:42
2 MIN
 Purtătorul de cuvând al PSD și-a retras scuzele pentru jurnaliști. A șters postarea

Lucian Romașcanu a fost înregistrat în timp ce își exprima în mod vulgar nemulțumirea că jurnaliștii nu participă la conferința de presă pe care o organizase în calitate de purtător de cuvânt al PSD.

„E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a declarat Lucian Romașcanu, înaintea unei conferințe de presă care urma să aibă loc la sediul PSD.

Purtătorul de cuvânt nu a știut că este înregistrat. Și nici o colegă a sa, care a râs, comentând „Nici aia, poate le place”.

Romașcanu a continuat: „S-ar putea, da!”.

După ce înregistrarea a devenit publică, fostul ministru al Culturii a fost suspendat din postura de purtător de cuvânt al PSD.

Totodată, Lucian Romașcanu a publicat pe Facebook două postări. În prima își cerea scuze. În a doua, își exprima nemulțumirea că jurnaliștii au publicat discuția sa privată, cu tot cu jignirea la adresa presei, în condițiile în care a contribuit la suplimentarea cu 10% a fondurilor acordate de guvern pentru susținerea jurnalismului în pandemie.

Între timp, politicianul s-a răzgândit pe jumătate. A șters de pe Facebook scuzele față de jurnaliști.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii