Quartz Matrix, a cincea companie din Europa care deține certificarea de sustenabilitate HP (P)

joi, 16 iunie 2022, 06:50
2 MIN
 Quartz Matrix, a cincea companie din Europa care deține certificarea de sustenabilitate HP (P)

Compania ieșeană de transformare digitală Quartz Matrix devine a cincea companie la nivel european care obține certificarea de sustenabilitate Catalyst Recognition Badge, dobândită în cadrul programului Amplify Impact al HP Inc. Quartz Matrix reprezinta una dintre cele două companii din România care dețin o astfel de certificare, începând din luna mai 2022.

Cursurile parcurse de echipa Quartz Matrix au fost împărțite pe patru direcții esențiale:

  • Bazele sustenabilității – Înțelegerea importanței sustenabilității și identificarea pașilor pe care compania îi poate face pentru a fi mai sustenabilă
  • Imprimare sustenabilă – Angajamentul HP de a crea metode de imprimare durabile și beneficiile pentru clienți
  • Cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume
  • Avantajele de sustenabilitate ale HP – Înțelegerea tendințelor actuale de sustenabilitate legate de consumabile

HP Inc. își dorește să promoveze sustenabilitatea și acțiunile climatice, drepturile omului și echitatea digitală, iar Catalyst Recognition Badge reprezintă dovada faptului că Quartz Matrix se angajează la rândul său în respectarea acestor obiective. Mai mult, aceste acțiuni ne determină să creăm obiective mărețe la nivel intern, precum sprijinirea unei economii circulare, cu emisii scăzute de dioxid de carbon, accelerarea diversității și incluziunii și reducerea decalajului digital.

HP Amplify Impact este un program de evaluare, resurse și instruire a partenerilor din industrie, destinat să conducă către schimbări semnificative în cei trei piloni de impact durabil – planeta, cu accent pe schimbările climatice; oamenii, cu accent pe drepturile omului și justiția socială; comunitate, cu accent pe reducerea decalajului digital. Misiunea programului susținut de Quartz Matrix prin parteneriatul cu HP este de a crește gradul de responsabilitate în întreaga industrie IT.

Quartz Matrix se aliniază obiectivelor din viziunea HP pentru 2030 pentru impact sustenabil: 75% circularitate pentru produse și ambalaje până în 2030, NET ZERO emisii de gaze cu efect de seră în lanțul valoric HP până în 2040, utilizarea a 30% din plasticul reciclat postconsum pentru produsele din portofoliul HP până în 2025.

Compania Quartz Matrix oferă produse, servicii și soluții pentru persoane jurdice, dezvoltate pe baza experienței de aproape 30 de ani pe piața din România. Organizațiile care aleg colaborarea cu Quartz Matrix se bucură de o serie de avantaje, printre care consultanță tehnică de la specialiști certificați, management de proiect, personalizarea soluțiilor oferite, suport tehnic și un centrul autorizat de servicii de mentenanță.

Quartz Matrix garantează calitatea echipamentelor HP și recomandă includerea acestora în proiectele pentru digitalizare. Fiind HP Amplify Power Partner, Quartz Matrix asigură cele mai potrivite condiții comerciale, servicii de consultanță pentru alegerea produselor optime și oferă servicii de mentenanță pentru echipamentele furnizate.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii