Ronaldinho a ajuns la Rio de Janeiro după ce a fost repus în libertate în Paraguay

miercuri, 26 august 2020, 09:10
2 MIN
 Ronaldinho a ajuns la Rio de Janeiro după ce a fost repus în libertate în Paraguay

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, deţinut în Paraguay de circa cinci luni pentru folosirea unui paşaport fals şi repus în libertate luni, a ajuns marţi la Rio de Janeiro la bordul unui avion privat de la Asuncion.

Aparatul, un Cessna C750 cu o capacitate de opt pasageri, în afara celor doi piloţi uruguayeni, a aterizat pe aeroportul internaţional din Rio în cursul după-amiezii, după aproximativ trei ore de zbor.

La Asuncion, în capitala Paraguayului, la ieşirea din hotelul unde se afla reţinut fostul campion mondial, zeci de fani s-au adunat în jurul maşinii sale de lux, strigând "Ronaldinho, noi te iubim" şi "Ronaldinho nu pleca". Automobilul s-a îndreptat apoi spre aeroportul internaţional "Silvio Pettirossi" din Asuncion.

Ronaldinho a fost repus în libertate după ce a achitat o amendă de 90.000 de dolari.

"Ronaldo de Assis Moreira este liber să plece oriunde doreşte, dar el va trebui să comunice dacă îşi va schimba adresa permanentă pentru o perioadă de un an", a declarat magistratul care s-a ocupat de cazul său în cursul unei audieri ce a avut loc la Asuncion pentru a stabili soarta fostului jucător.

Ronaldinho şi Roberto de Assis Moreira au fost arestaţi pe 6 martie, pentru utilizarea de paşapoarte paraguayene falsificate. După ce au fost deţinuţi într-un comisariat de poliţie din capitala Asuncion, unde câştigătorul ''Balonului de Aur'' din 2005 a împlinit 40 de ani pe 21 martie, cei doi au fost plasaţi în arest la domiciliu timp de patru luni la un hotel de lux din capitală, contra unei cauţiuni de 1,6 milioane de dolari.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii