O investiţie de 1,5 milioane de euro

SCC Services şi-a inaugurat noul sediu de la centrul IDEO

vineri, 21 februarie 2020, 02:58
2 MIN
 SCC Services şi-a inaugurat noul sediu de la centrul IDEO

Compania de servicii IT va avea la dispoziţie 4.400 de metri pătraţi.

SCC Services Romania, furnizor de servicii şi infrastructură IT, a inaugurat ieri noul sediu al companiei, situat în incinta IDEO Business Center. SCC este deţinută de către Rigby Group PLC, care are divizii în tehnologie, aeroporturi, hoteluri, servicii financiare, servicii imobiliare şi aviaţie. Investiţia pentru noul sediu s-a ridicat la 1,5 milioane de euro. Centrele de livrare globală din România, situate la Iaşi şi Bacău, oferă clienţilor acces la peste 1.000 de angajaţi.

„Este o investiţie comună între grupul SCC Romania şi Grupul Tester. Numărul angajaţilor a ajuns la 600 în Iaşi, şi ne dorim să mai aducem încă 50 până la sfârşitul anului. SCC are în momentul de faţă 1.060 de angajaţi în Iaşi şi Bacău“, a spus Cristian Nistor, brand manager SCC Services.

SCC este cea mai mare afacere IT independentă din Europa, oferind servicii IT gestionate pentru clienţi din peste 50 de ţări, având venituri anuale care ating pragul de 2,2 miliarde lire sterline.

La evenimentul care a marcat inaugurarea oficială a noului sediu de la Iaşi au fost prezenţi Peter Rigby, fondatorul grupului Rigby şi al SCC Group, James Rigby, CEO SCC Global, parteneri, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Bogdan Piţigoi, fondatorul şi preşedintele Tester Grup, consideră că investiţia este una „extraordinară“. Clădirea IDEO este construită din 2011, de Grupul Tester.

„Este extraordinară în primul rând pentru oamenii care lucrează la SCC, dar în acelaşi timp importantă pentru toţi ieşenii. Oamenii pot lucra într-un mediu amenajat la cele mai înalte standarde. (…) Cu siguranţă în Iaşi este nevoie de birouri de calitate, dar cred că ele trebuie construite pe măsură ce avem posibilitatea să formăm oameni care să lucreze în aceste birouri“, a spus Bogdan Piţigoi.

Omul de afaceri a precizat că s-a investit mult în clădirea IDEO, care se desfăşoară pe 15.000 de metri pătraţi, SCC închiriind 4.400.

„Este şi va rămâne proprietatea noastră, însă partenerii noştri au investit foarte inteligent sume importante, pentru a crea un mediu de lucru astfel încât oamenii lor să fie foarte fericiţi“, a adăugat Bogdan Piţigoi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii