Şedinţa prin care a fost sancţionat învăţătorul care-şi umilea elevii a fost una cu scântei

joi, 18 martie 2021, 11:26
1 MIN
 Şedinţa prin care a fost sancţionat învăţătorul care-şi umilea elevii a fost una cu scântei

Consiliul de Administraţie care a avut loc ieri la Şcoala Gimnazială „Mihai Codreanu” a fost o şedinţă cu scântei. Comisia de disciplină a venit doar cu propunere pentru avertisment scris pentru învăţător, care a fost respinsă de unii membri din CA, care au cerut demiterea lui Constantin Şerban. Propunerea a căzut la vot şi s-a convenit asupra reducerii cu 15% a salariului până la finalul anului şcolar.

„Am primit o notă de informare din partea şcolii. Prin aceasta se prezintă modul în care s-a desfăşurat ieri şedinţa Consiliului de Administraţie în care s-a citit raportul Comisiei de cercetare disciplinară. Iniţial a fost o propune de sancţiune cu avertisment, dar în urma discuţiilor din cadrul CA s-a propus prima dată şi demiterea domnului învăţător, dar nu a fost susţinută prin vot, şi s-a ajuns la diminuarea salariului cu 15% până la încheierea contractului de muncă – finalul anului şcolar.

Cititi si: Învățătorul liberal care umilea elevii, pedepsit cu 15% din salariu până la toamnă

Din această decizie se precizează că această decizie este până la finalul anului şcolar, deci nu se precizează informaţii referitoare la anii şcolari care vor veni”, a declarat Antonina Bliorţ, purtător de cuvânt al Insectoratului Şcolar Judeţean din Iaşi.

Comentarii