Studenţii se pot înscrie gratuit la cluburile artistice ale Casei de Cultură. Care sunt acestea?

sâmbătă, 04 februarie 2023, 02:50
1 MIN
 Studenţii se pot înscrie gratuit la cluburile artistice ale Casei de Cultură. Care sunt acestea?

Studenţii din centrul universitar ieşean se pot înscrie gratuit la cluburile artistice ale Casei de Cultură a Studenţilor (CCS) din Iaşi. Instituţia oferă gratuit studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor cursuri de pictură, fotografie, desen, grafică, dans modern, canto, chitară, voluntariat, teatru, street dance, instrumente de factură clasică şi folclorică şi canto popular. Înscrierile se fac până pe 20 februarie 2023.

Pentru a deveni membru la unul sau la mai multe cluburi, persoana interesată se poate înscrie doar online, pe site-ul instituţiei http://www.ccsiasi.ro, la secţiunea „înscrieri”. După perioada de înscrieri, referenţii care predau cursurile îi vor contacta pe cei care au completat formularul pentru a le prezenta programul, activitatea şi modul de lucru al clubului.

„În ultimii cinci ani ne-am bucurat de un număr impresionant de tineri care şi-au dorit să se formeze artistic la unul dintre cele opt cluburi ale instituţiei noastre. Peste 5.000 de studenţi au beneficiat gratuit de cursuri predate de referenţii culturali care i-au şi îndrumat mai departe în diferite proiecte desfăşurate la nivel local şi naţional”, a spus Bogdan Crucianu, directorul CCS.

Până la sfârşitul anului universitar, cursanţii vor fi instruiţi de angajaţii Casei de Cultură a Studenţilor, indiferent de nivelul sau de cunoştinţele pe care le au în domeniile pentru care au optat. În urma participării la aceste cursuri, artiştii vor face parte din distribuţiile spectacolelor organizate la nivelul instituţiei. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii