Suntem singuri? Confesiunea unui spion SUA: Câte nave extraterestre ar fi capturat guvernul american

sâmbătă, 24 februarie 2024, 13:51
1 MIN
 Suntem singuri? Confesiunea unui spion SUA: Câte nave extraterestre ar fi capturat guvernul american

Suntem singuri? Confesiunile unui spion SUA: Câte nave extraterestre ar deține guvernul american? Oamenii de știință analizează ca niciodată până acum posibilitatea de a găsi viață și tehnologii extraterestre. Se așteaptă la mari descoperiri.

Un progres în cercetarea științifică privind viața extraterestră ar putea fi la orizont, au declarat oameni de știință de renume, pe măsură ce atât politicienii, cât și oamenii de știință se adâncesc cu o nouă determinare în lumea obscură a fenomenelor anormale neidentificate (UAP).

OZN-urile se referă la fenomene aeriene care nu pot fi identificate sau explicate imediat, în timp ce termenul UAP este mai larg.

„În timpul vieții noastre – chiar foarte curând – cred că vom descoperi dacă există viață pe alte planete“, a declarat pentru Newsweek Ravi

Suntem cu adevărat singuri?

Kopparapu, om de știință la Centrul Goddard Space Flight Center al NASA. Ne apropiem de un „moment de aur“ spre care își îndreaptă atenția tot mai mulți oameni de știință, a spus el. „Aș spune că în timpul vieții noastre vom fi capabili să găsim viață pe alte planete, nu există nicio îndoială“.

Mai mult, pe newsweek

Comentarii