Test: de Halloween chefuiţi sau vă plictisiţi?

luni, 29 octombrie 2018, 20:00
3 MIN
 Test: de Halloween chefuiţi sau vă plictisiţi?

* "Numai mâine nu-i poimâine" zice o vorbă din bătrâni, demonstrând înţelepciunea proverbială a strămoşilor noştri, care au intuit cu fineţe că mâine este o altă zi decât poimâine. Mâine e marţi, dar poimâine este Halloween, despre care părerile sunt împărţite, cam ca despre orice din România. O fi bună sărbătoarea asta? Oare o fi dăunătoare? Pe voi vă bucură, vă enervează sau vă lasă reci? Avem test tematic!

1) La urma urmei, ce sărbătoare e asta, de Halloween, şi ce simboluri are?

a) E un fel de zi de cinstire a tuturor sfinţilor; felinare din bostani scobiţi, lilieci etc. / b) Aniversarea vărului Pamfil; damigene, bidoane şi sticle / c) Pentru mine este zi de leafă; fluturaşul de salariu.

2) În ce vă deghizaţi, pe cine colindaţi şi cine vă colindă?

a) În fantomă cu cearşaf de plapumă; colind vecinii, care îmi întorc vizita / b) În vampir cu pete de sânge pe piept, de la vinul lui Pamfil; îi colind pe vecinii lui Pamfil, să fac rost de vin dacă se termină, iar ei întorc vizita, să ciocnească un pahar / c) În salariat; colind prin localuri, să plătesc datoriile de pe caiete, apoi mă colindă băieţii, ştiind că am luat leafa.

3) Cine v-a / pe cine aţi speriat cel mai tare, în anii trecuţi?

a) Vecinul Ilie, de doi metri, deghizat în pititc; pe vecinul Ilie, deghizat în pitic, când am răcnit de spaimă / b) Pamfil, după ce a căzut cu faţa în castronul plin cu zacuscă; pe Pamfil, după ce i-am spus că s-a terminat berea / c) Dragnea şi ai lui, când cu OUG 13; pe nevastă-mea, când m-am împiedicat de mâţă şi am căzut pe scări.

4) Vedeţi în parc, lângă alee, un schelet pe jumătate îngropat: ce faceţi?

a) Îi fac respiraţie gură la gură; dacă nu mişcă, sun la 112 / b) Sigur este o glumă de Halloween, deci îmi fac selfie cu el, ţinându-l pe după umeri / c) Îl iau şi îl valorific, că e plin oraşul de studenţi la Medicină care au nevoie de oase.

5) Vedeţi pe stradă o groapă ca un mormânt, apărută peste noapte: ce faceţi?

a) Aştept să vină meşterii de la canalizare, să termine lucrarea; până atunci pun în jurul ei crengi, să o vadă lumea şi să o evite / b) Sigur e o glumă de Halloween, deci profit şi îmi arunc acolo toate gunoaiele din gospodărie / c) Am mare grijă să nu cad în ea, să nu spună după aia vecinii că sunt prost de dau în gropi!

* Ideea nu e să obţineţi cine ştie ce rezultate la testul ăsta, că nu-i examen de licenţă sau de doctorat, ci să vă simţiţi bine cu orice ocazie, inclusiv de Halloween. Păcat că nu aveţi prieteni numiţi Halloween, care să organizeze ceva de onomastica lor!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii