Un accidentat, unul incert şi altul suspendat

joi, 09 august 2018, 01:43
2 MIN
 Un accidentat, unul incert şi altul suspendat

 

Sâmbătă, cu Sepsi, Bădic va lipsi din motive medicale, Sanoh va plăti eliminarea suferită cu FCSB, Gallego nu este sigur că va putea reintra

Politehnica Iaşi vrea să şteargă din memorie total meciul din runda a III-a a Ligii I de fotbal, pierdut duminica trecută cu 0-4 în faţa FCSB. Ieşenii se concentrează acum numai la disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a IV-a a campionatului, care se va derula sâmbătă, de la ora 21:00, în deplasare. Antrenorul principal al Politehnicii, Flavius Stoican, care, fiind supărat pe prestaţia din disputa cu gruparea bucureşteană, a fost mai dur în aceste zile cu elevii săi, nu are probleme serioase de efectiv înaintea duelului din Covasna.

Tehnicianul nu va putea conta în continuare pe Narcis Bădic, cel care nu a jucat deloc în acest sezon ca urmare a unei accidentări suferite în startul pregătirii de vară. În plus, va lipsi Moussa Sanoh, care este suspendat pentru cartonaşu roşu direct încasat  în meciul cu FCSB, după ce l-a lovit pe Momcilovic în finalul partidei. Absent în ultima rundă, Adrian Gallego Arias, remarcat de Stoican în primele două etape, când spaniolul a fost integralist, are şanse de a fi prezent pe teren la Sfântu Gheorghe. “Gallego a avut probleme musculare vinerea trecută, înainte de meciul cu FCSB. Din analizele efectuate se pare că nu este nimic grav. El lucrează pentru a se  reintegra în echipă, vom vedea dacă va ajunge la nivelul optim până sâmbătă. Sunt ceva şanse de a evolua în disputa cu Sepsi” a declarat directorul sportiv al Politehnicii, Tibor Selymes.

Acesta a mai precizat că restul jucătorilor au depăşit problemele medicale pe care le-au avut. “Pîrvulescu, care nu a făcut parte din lotul cu care am abordat disputa cu FCSB, a lucrat normal după ce săptămâna trecută a avut mici probleme. Este apt de joc. La fel şi Cioinac, care s-a simţit rău în timpul partidei cu bucureştenii, fiind schimbat la pauză”.

Fotbaliştii de la Politehnica vor beneficia de condiţii excelente şi înaintea partidei cu trupa pregătită de fostul antrenor al Iaşului, Eugen Neagoe, cel care a condus echipa moldavă spre câştigarea play-out-ului sezonului 2016-2017, fără înfrângere în faza a doua a campionatului. Ieşenii, care vor pleca vineri, cu autocarul, spre Braşov, unde se vor antrena în cursul după amiezii, vor sta la un hotel de cinci stele din localitatea de sub Tâmpa, Aro Palace. Poli va pleca apoi spre Sfântu Gheorghe sâmbătă, cu puţine ore înainte de meci şi va reveni acasă imediat după partidă.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii