Un fotograf italian a rămas uimit de ce a descoperit într-o vizită în Transilvania

marți, 04 decembrie 2018, 22:27
1 MIN
 Un fotograf italian a rămas uimit de ce a descoperit într-o vizită în Transilvania

Francesco Biestro, un fotograf şi scriitor italian, susţine că s-a îndrăgostit de România, după cea mai recentă călătorie în ţara noastră. "Ador Transilvania şi castelele ei medievale, este un tărâm fantastic!", a scris italianul pe blogul său, unde a publicat zeci de fotografii din locuri pitoreşti ale ţării noastre. 

Fotograful a realizat o serie de călătorii în estul Europei pentru a surprinde imagini reprezentative pentru viaţa locuitorilor. Francesco Biestro a surprins numeroase fotografii din locurile vizitate şi şi-a povestit impresiile publicului larg pe blogul său. În România, odată ajuns la Bucureşti, a plecat spre Transilvania. Italianul a vizitat castelele Bran, Braşov şi cel de la Hunedoara, precum şi zonele rurale ale regiunii unde a intrat în contact cu modul de viaţă al oamenilor din satele prin care a poposit.

„M-am aflat deodată în mijlocul a două epoci, suspendat undeva între secolul XXI şi al XV-lea, cu primul care încearcă să-l împingă pe al doilea afară din scenă, dar cu cel din urmă care opune rezistenţă şi nu se dă plecat. Am întâlnit pe şosele maşini de lux, camioane moderne, dar şi un număr destul de mare de căruţe trase de cai cu nări aburinde într-o dimineaţă rece de noiembrie”, scrie italianul Francesco Biestro pentru universityequipe.com, conform rotalianul. Pe pagina sa de Facebook, italianul a publicat un album cu fotografii realizate în România şi a tranmis o invitaţie fanilor săi a de a vizita ţara noastră. 

Cititi materialul integral pe libertatea.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii