Un ieșean şi-a ucis nevasta cu sălbăticie. Nu a dat declaraţii în faţa judecătorilor

miercuri, 11 martie 2020, 02:56
1 MIN
 Un ieșean şi-a ucis nevasta cu sălbăticie. Nu a dat declaraţii în faţa judecătorilor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au trimis în judecată un bărbat de 60 de ani pe care îl acuză de omor.

Mihai Petercă se află în arest preventiv de pe 20 ianuarie. El este acuzat că, la începutul acestui an, şi-a ucis soţia. Crima a avut loc chiar în noaptea de Revelion, mai exact pe 31 decembrie 2019, la ora 22.00.

„În timp ce se afla la domiciliul comun din satul şi comuna Focuri, judeţul Iaşi, pe fondul consumului exagerat de alcool, inculpatul P.M., în vârstă de 60 ani, i-a aplicat soţiei sale, în vârstă de 55 ani, multiple lovituri cu obiecte contondente, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa“, a declarat Mihaela Apostol, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Anchetatorii au mai arătat că, după ce a fost lovită, soţia lui Petercă a căzut peste o uşă de sticlă. Individul nu a dat declaraţii în faţa judecătorilor.

„În urma expertizării medico-legale psihiatrice, s-a concluzionat că inculpatul a avut discernământ la momentul comiterii faptei pentru care este cercetat“, au mai arătat procurorii.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii