Verificarea stării de sănătate, o prioritate! Recumedis vă așteaptă la Laboratorul de analize medicale!

vineri, 15 mai 2020, 05:00
2 MIN
 Verificarea stării de sănătate, o prioritate! Recumedis vă așteaptă la Laboratorul de analize medicale!

 

Pentru că întotdeauna este mai uşor şi mai ieftin să previi decât să tratezi, medicii recomandă periodic, cel puțin o data pe an, să fie făcute o serie de analize medicale extrem de importante pentru menţinerea sănătăţii.

Efectuarea analizelor medicale periodice este un pas important, din păcate adesea ignorat, în prevenția și tratarea cu maximum de succes a afecțiunilor de orice tip

Întrucât sănătatea este pe primul loc, venim în întâmpinarea pacienților prin laboratorul de analize Recumedis, cu investigații paraclinice complexe, efectuate prompt, în numeroase specialități, la standarde înalte de calitate, cu scopul de a satisface cele mai diverse și exigente cerințe. Echipa laboratorului tratează cu profesionalism și eficiență fiecare pacient.

În cadrul laboratorului de analize Recumedis se pot efectua investigații paraclinice gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist, în limita fondurilor lunare disponibile acordate de Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dar și contra cost. Laboratorul de analize medicale Recumedis efectuează o gamă largă de analize din următoarele specialități: hematologie, biochimie, imunologie și microbiologie.

Laboratorul este parte integrată a grupului de firme Iașisting, companie cu o vastă experiență în lucrul cu clienții persoane juridice. În acest sens, persoanele juridice pot beneficia și de serviciile cabinetului de medicina muncii Recumedis, care activează în strânsă legătură cu laboratorul de analize.

De asemenea, persoanele fizice pot beneficia de profesionalismul și dedicarea personalului din cadrul laboratorului, pregătit să răspundă celor mai diverse și exigente solicitări, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai eficiente rezultate.

Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatură și tehnică modernă, deținând certificare RENAR SR EN ISO 15189:2013, activând într-un spațiu dotat și amenajat în conformitate cu toate cerințele europene din domeniu.

Accesând site-ul nostru www.recumedis.ro, puteți afla gama de analize pe care le puteți efectua sau puteți adresa întrebări specialiștilor noștri conectați online pentru dumneavoastră.

Laboratorul de analize Recumedis este parte a grupului de firme Iașisting și se află în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10. Mai multe detalii și informații se pot obține la tel. 0332/882865 (int.103), fax 0332/882932, mail secretariat@recumedis.ro sau pe www.recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii