VIDEO Bătaie ca-n Vestul sălbatic pe Aeroportul Suceava. Nici urmă de polițiști cât timp s-au împărțit pumni

luni, 20 septembrie 2021, 09:27
2 MIN
 VIDEO Bătaie ca-n Vestul sălbatic pe Aeroportul Suceava. Nici urmă de polițiști cât timp s-au împărțit pumni

Un incident extrem de grav a avut loc la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava, pe 17 septembrie. Mai mulți indivizi și-au împărțit pumni atât în interiorul aeroportului, cât și în exteriorul acestuia.

Conform informațiilor noastre, un grup de bărbați a atacat un alt individ. În apărarea acestuia au sărit mai mulți apropiați, între aceștia având loc o bătaie generală.

Ținta atacului se pare că a ieșit destul de șifonată, unul dintre martori arătând că s-a ales cu nasul rupt.

Bătaia a continuat și afară, unde unul dintre agresori a fost luat la pumni de apropiații victimei inițiale.

În cele din urmă, cele două tabere s-au depărțit și fiecare și-a văzut de drumul lui.

Interesant este că deși ordinea și singuranța publică ar trebui să fie asigurată la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava de către angajații de la Poliția Transporturi Aeriene, Poliția de Frontieră și SRI, nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Singura persoană care a încercat să calmeze spiritele a fost un angajat de la firma de pază cu care are contract aeroportul, care, timid, le-a cerut bătăușilor să înceteze.

O femeie a sunat la 112 și a anunțat cele întâmplate, însă până când a ajuns un echipaj de la Postul de Poliție Burdujeni, combatanții s-au făcut nevăzuți.

În baza acestui apel la 112, polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Aeriene Suceava au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă abia luni vor stabili aceștia dacă închid sau nu dosarul în funcție de cine va depune sau nu plângere penală.

Sursa: glasulsucevei

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii