VIDEO Drama care se ascunde în spatele ieșeanului care a încercat să se sinucidă miercuri seara

joi, 03 iunie 2021, 07:29
2 MIN
 VIDEO Drama care se ascunde în spatele ieșeanului care a încercat să se sinucidă miercuri seara

Ieșeanul care a încercat să se arunce de la etajul trei al unui bloc de pe Bulevardul Chimiei nu este la prima tentativă. "Nicu are vreo 24 de ani. Suferea de mai mult timp din cauza iubitei lui pe care o bănuia că îl înșală", a povestit un locatar al blocului în care locuiește Nicu. 

Ieri, tânărul, cunoscut drept "Lacrimă" de către prieteni, a aflat cu certitudine ceea ce bănuia, că iubita lui l-a înșelat, și a încercat să-și pună capăt vieții. "Îi spunem așa, pentru că sub un ochi are tatuată o lacrimă", a precizat unul dintre apropiații lui Nicu. Acesta s-a urcat pe pervazul geamului din apartamentul în care locuiește și, cu ochii în lacrimi, a spus că se aruncă. Vecinii au alertat autoritățile care au intervenit la fața locului, iar în câteva minute un negociator al poliției l-a convins pe Nicu să renunțe la sinucidere.

Potrivit vecinilor, tânărul își câștiga traiul făcând tatuaje în apartamentul în care locuia cu concubina lui și cei trei copii, dintre care doar unul este al lui. "Iubita lui are doi copii din alte relații și are abia 22 de ani. Nu a fost prima dată când l-a înșelat" a precizat unul dintre vecinii apropiați ai tânărului. Potrivit martorilor Nicu se află în arest la domiciliu, după ce, în urmă cu câteva zile a ieșit din pușcărie. "A stat vreo câțiva ani buni la închisoare  pentru o serie de furturi. Nu prea avea bani, iar iubita lui nu aducea niciun ban în casă", a spus un alt vecin.

După spusele unor locatari din bloc, tanarul a asistat încă din copilărie la conflictele dintre părinții lui. "Nicu a trecut prin momente grele mai ales că vedea foarte des cum tatăl său o bătea pe mama lui sau câteodată invers", a adăugat un tânăr care îl cunoștea. Nicu a fost transportat la Insitutul de Psihiatrie Socola din Iași unde expertiza specialiștilor va arăta dacă tânărul se afla în deplinătatea facultăților mintale.

Citește și: Tentativă de sinucidere la Iași. Un bărbat înșelat de iubită a vrut să moară (UPDATE)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii