VIDEO Dronele kamikaze îi găsesc pe soldații ruși și în tranșee întărite

miercuri, 19 aprilie 2023, 11:41
1 MIN
 VIDEO Dronele kamikaze îi găsesc pe soldații ruși și în tranșee întărite

O nouă înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare de militarii ucraineni arată că soldații ruși nu sunt în siguranță față de dronele kamikaze ale Kievului nici în tranșee întărite construite de armata trimisă de Vladimir Putin în Ucraina.

Filmarea arată cum operatorii de drone de pe lângă Brigada 59 Motorizată a armatei ucrainene reușesc să direcționeze o aeronavă fără pilot kamikaze exact într-o poziție întărită construită de ruși în liniile lor de tranșee.

O altă înregistrare video șocantă apărută pe rețelele de socializare mai devreme în cursul lunii aprilie a surprins o poziție defensivă cu tranșee pline cu soldați ruși uciși în urma atacurilor ucrainene cu muniții lansate din drone.

Însă noua înregistrare arată că nici tranșeele consolidate ale armatei de invazie nu par a fi cu mult mai sigure pentru soldații trimiși de Putin în Ucraina în data de 24 februarie a anului trecut în contextul în care operatorii de drone ucraineni par să își fi înmulțit considerabil atacurile cu drone kamikaze asupra infanteriei ruse.

Mai mult, pe hotnews

Comentarii